Konditionstræning i hold på specialkonstruerede cykler.

Spinning er hård træning til god musik, hvor du får sved på panden, men samtidig er det en af de træningsformer, der er mest skånsom for både knæ, ankler og ryg.  Du styrer selv, hvor hårdt det skal være, fordi du selv regulerer belastningen på cyklen, men instruktøren instruerer dig i, om du skal stå eller sidde, samt hvor du skal ligge i forhold til din puls og intensitetsskala. Dette medfører at du bliver presset og får optimalt udbytte af træningen.

Spinning er primært kredsløbstræning; træning der øger og forbedrer transporten af ilt og næringsstoffer rundt i kroppen, samt styrker hjerte- og lungefunktionen og dertilhørende kredsløb. Du opnår effektiv konditionstræning som øger forbrændingen, uden at det stiller krav til koordinationsevne, hvilket medfører at spinning er en inspirerende og sjov træningsform, som blandt andet forbedrer din udholdenhed.

Til spinning anvendes cykelsko, som du kan leje i centret eller købe i alle sportsforretninger.

UGMC har de nyeste cykler og det er derfor blandt andet muligt at måle hvor mange watt du træder, hvor langt du har kørt og hvor mange kalorier du har forbrændt.

UGMC’s instruktører er uddannet instruktører gennem DGI og er klar til at motivere dig gennem hele timen, så du får mest muligt ud af din træning.

Husk rigelige mængder vand samt eventuelt et håndklæde.

Se UGMC’s holdoversigt over samtlige spinninghold under menuen Info.

Begynderspinning

Spinning for begyndere??

Kom og oplev glæden ved spinning. Vi vil hjælpe dig igang med denne fantastiske motionsform – det eneste du skal gøre:

?Book en plads
?Medbring drikkedunk, håndklæde og godt humør ?

Der vil være begynderspinning hele januar:

Tirsdag klokken 18.30 – instruktør Lene Mølgaard Andersen
Lørdag klokken 9.30 – instruktør Thomas Laugesen

Du skal afsætte en time. Vi vil starte med at indstille cyklen så den passer perfekt til dig. Herefter vil vi cykle ca. 40 minutter.

Vi glæder os til at se dig….og tag gerne naboen med (det er også muligt at få en prøvetime inden man melder sig ind).

Har du spørgsmål – så er du velkommen til at skrive….?

Vi ses på cyklen ??